Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Πρόεδρος Ν.Δ. Αν. Αττικής Ανδρέας Γλαβάς: "Δίχως αιδώ ή λύπην"


Σε στοχευμένη τοποθέτηση προχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής κ. Ανδρέας Γλαβάς με αφορμή τον νέο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Γλαβά.

"..δίχως αιδώ ή λύπην"

Αποτελεί κοινοτοπία πλέον, η οποιαδήποτε διαπίστωση σχετικά με την ανεπάρκεια της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται πλέον, ποιος θα είναι στο νέο κυβερνητικό μόρφωμα. Δεν έχει καμία σημασία ποιος κάθεται στις καρέκλες ενός υπουργικού συμβουλίου μιας Κυβέρνησης που όλοι πια ξέρουν ότι βρίσκεται σε αποδρομή. Ο πρωθυπουργός, «δίχως αιδώ ή λύπην» για την αλλαξοπιστία του, επιμένει να ψαρεύει υπουργούς στα θολά απονέρια των «προοδευτικών» δυνάμεων, κατ' ουσίαν όμως μιλάμε μόνο για παρέες που ορέγονται την ηδονή της εξουσίας!
Μια επικίνδυνη και ανεύθυνη συγκυβέρνηση  που εξαντλεί την όποια προοπτική για ανάπτυξη στην Πατρίδα μας, αποκλείοντας κάθε ευρύτερη προσπάθεια στον επενδυτικό τομέα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να έρθουν επενδύσεις και να μπει η χώρα σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.
Οι πολίτες δεν περιμένουν τίποτα πια από τον κ. Τσίπρα και από την Κυβέρνησή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ οι ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους απέδειξαν ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, οι πολιτικές τακτικές που επιχειρούν είναι παντελώς ξεπερασμένες. Οι αναχρονιστικοί και ανούσιοι καυγάδες στη βάση αυτής της ρητορικής πόλωσης που προσπαθούν να δημιουργήσουν, είναι ανούσιοι και αναποτελεσματικοί. Τα πραγματικά διλήμματα της χώρας είναι σήμερα πιο ξεκάθαρα από ποτέ:
Υπευθυνότητα ή λαϊκισμός...
Αξιοκρατία ή κομματισμός...
Αποτελεσματικότητα ή ανικανότητα...

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη Παράταξη που διεκδικεί ξανά την διακυβέρνηση όχι για να διχάσει, αλλά για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Η πραγματική ανανέωση που επιχειρεί ο Πρόεδρος της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι μια προεκλογική ρητορική λέξη  που προσπαθεί να διασκεδάσει εντυπώσεις, δεν είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα -πυροτέχνημα του στυλ "αλλαγή" ή "ελπίδα"  που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε για να εξαπατήσει τους Πολίτες. Η ανανέωση που οραματίστηκε και ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αφορά μόνο την ανανέωση με όρους ηλικιακούς, αλλά ουσιαστικούς.
Ο μόνος ανασχηματισμός που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας είναι οι εκλογές! Όσο πιο γρήγορα φύγει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τόσο το καλύτερο για τη χώρα μας!


Ανδρέας Χρ. Γλαβάς
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής

2 σχόλια:

  1. Ρε ποιοι μιλανε.... Η Συμμορια των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.... και οι μιζαδοροι που εφεραν την ΕΛΛΑΔΑ στηα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και την ΥΠΟΤΑΓΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP