Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Για την αποκατάσταση της αλήθειας: Ο Νικόλαος Βουγιούκας έπιασε το Σταυρό τα Θεοφάνεια.


Όπως γνωρίζετε το "Koropi press - Τα Νέα του Κορωπίου" είναι μία διαδικτυακή εφημερίδα αλλά και μέσο έκφρασης για κάθε μας αναγνώστη.



Στην εορτή των Θεοφανείων στην Αγία Μαρίνα Αλυκού Κορωπίου, όπου τίμησε την ημέρα όλη η δημοτική αρχή του Κορωπίου, λάβαμε αρχικά ενημέρωση ότι το Σταυρό στη θάλασσα τον έπιασε ο μαθητής Νικόλαος Δήμας. Αυτή η ενημέρωση έγινε προς όλα τα τοπικά sites.

Σύμφωνα με παρέμβαση που δεχτήκαμε στο "Koropi Press", έγινε αναφορά ότι άλλος νέος έπιασε τελικά το Σταυρό. Τελικά, διασταυρώσαμε τη πληροφορία (έχοντας την υποχρέωση να αναφέρουμε την αλήθεια πάντα και όπου πρέπει να απολογούμαστε γι αυτήν) και διορθώνουμε την αρχική ανάρτηση αναφέροντας δημοσίως ότι ο νέος Νικόλαος Βουγιούκας έπιασε το Σταυρό.
Το αναφέρουμε ως αποκατάσταση της αλήθειας!
Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα Θεοφάνεια και μπήκαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας αξίζουν συγχαρητήρια και είναι τιμή τους και να έχουν υγεία και φώτιση όπως και όλος ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP