Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλο έργο με τη δημιουργία 5 κόμβων εντός της πόλεως του Κορωπίου, θα κατασκευάσει ο Δήμος.(ΦΩΤΟ)


Είναι το πρώτο μας δημοσίευμα για το 2018 και θα σας ενημερώσουμε για ένα πολύ σημαντικό
έργο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Κορωπίου που θα δώσει "ανάσα" στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του κέντρου της πόλης του Κορωπίου. Σύμφωνα λοιπόν με μία προκήρυξη- διαγωνισμό που είχε αναρτήσει ο Δήμος περί τον Οκτώβριο του 2017, διενεργούσε δημόσιο διαγωνισμό για το έργο με τίτλό: "Κατασκευή κυκλοφοριακών κόμβων πόλεως Κορωπίου". Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη θα κατασκευαστούν 5 κόμβοι εντός Κορωπίου οι οποίοι θα είναι:
1) Κόμβος Λεωφ. Λαυρίου- Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου- Λεωφ. Δημοκρατίας
2) Κόμβος οδών Κύπρου- Αναπαύσεως
3) Κόμβος Λεωφ. Δημοκρατίας- οδός Αριστείδου
4) Κόμβος Λεωφ. Δημοκρατίας- οδός Αντωνίου Κιούση
5) Διασταύρωση Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου- οδός Ανδριανού
στις οποίες πρόκειται να γίνει αναδιαμόρφωση κόμβων με τις απαραίτητες κατασκευές και να τοποθετηθεί η κατάλληλη σηματοδότηση.
Το έργο αυτό είναι σημαντικό καθώς όπως φαίνεται δίνεται η βάση της αποσυμφόρησης της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, με την κύρια χρησιμοποίηση της περιφερειακής Λεωφόρου στο Κορωπί. Μην ξεχνατε άλλωστε το άρθρο του Koropi Press πριν από λίγες ημέρες που δημοσιεύσαμε αναφορικά με την διαπλάτυνση της οδού Κούπι που συνδέει τον περιφερειακό του Κορωπίου με την Αττική οδό και Λεωφ. Βάρης- Κορωπίου. (Για να το ξαναδιαβάστε πατήστε εδώ).

Μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω χάρτη όπως πρόχειρα τον δημιουργήσαμε για τα σημεία (με μπλε χρώμα) όπου πρόκειται να κατασκευαστούν οι κόμβοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP